Iskoristite besplatnu letnju proveru Fijatovih automobila

By | 07/07/2017

Kompanija Fijat Krajsler Automobili Srbija (FCA Srbija) i ove godine organizuje za sve vlasnike njihovih vozila veoma korisnu akciju besplatne letnje provere automobila, kao i 10% popusta na usluge servisa ukoliko se uoči kvar ili nedostatak koji je potrebno otkloniti.

S obzirom da je sezona godišnjih odmora, kada mnogi planiraju da se sa svojim četvorotočkašem upute na neku destinaciju dosta udaljeniju od uobičajenih dnevnih ruta, čini se da je ovakva gratis mogućnost prilika koju ne treba propustiti.

Akcija se odnosi na sva vozila FCA grupacije, što znači da obuhvata automobile marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Chrysler i Jeep, a važi i za vozila kojima je istekao garantni rok.

Iskoristite besplatnu letnju proveru Fijatovih automobila

Besplatna letnja provera vozila se može zakazati u bilo kom Fijatovom ovlašćenom servisu (spisak možete pronaći na oficijelnoj FCA Srbija internet prezentaciji), a kako se navodi u pozivu ove kompanije, akcija će trajati sve do 31. avgusta 2017. godine.

Planom ove akcije predviđeno je da se provera vozila obavlja u ukupno 11 definisanih tačaka, u koje spadaju vizuelni pregled vozila, provera stanja pneumatika i provera nivoa ulja u motoru.

Profesionalno testiranje rada se vrši i proverom akumulatora, kontrolom upravljačkog sistema, proverom kočionog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled prednjih kočnica), kao i kontrolom trapa (prednjeg, zadnjeg).

Kontrola centrale ubrizgavanja (Examinerom – WYTECH), provera ventilacionog (rashladnog) sistema, rashladne tečnosti, kontrola metlica brisača i kontrola prednje svetlosne grupe i signalizacije, takođe spadaju u opisanih 11 stavki koje su obuhvaćene akcijom.

Kako se naglašava u obrazloženju ove ponude, u slučaju konstatovanja kvara, vlasnici vozila imaju 10% popusta na rad i 10% popusta na originalne rezervne delove za otklanjanje detektovanog kvara u nekom od ovlašćenih servisa.

Sve provere se, navodi organizator akcije, izvode sa izuzetnom preciznošću, kako bi Vaš automobil bio potpuno spreman i bezbedan i za duža i zahtevnija putovanja.

Ukoliko ste među onima koji nisu skoro proveravali ispravnost i bezbednost svog četvorotočkaša, a posebno ako planirate da na odmor putujete autom, ova besplatna akcija Vam svakako može biti od velike koristi.