Nova Dacia Logan za 5000 evra

By | 02/04/2012

Automobili marke Dacia trenutno imaju veliki uspeh na tržištu, zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta. Ipak, do sada Renault nije uspeo da napravi automobil koji je obećao na početku, a to je novi auto koji će imati cenu od svega 5000 evra.

Dacia Logan je došla najbliže toj granici, ali obećanje ipak nije ispunjeno. Sada je Rumunski proizvođač spreman da ponovo pokuša.

Sprema se nova verija Logana, najprodavanijeg Dacia modela. Nova platforma bi mogla biti osnova za automobil od 5000 evra.

U ovom trenutku ne zna se ništa o tome kako će novi model izgledati niti je bilo koji drugi detalj saopšten javnosti. Sama informacija o novom pokušaju nije zvanična, nego je objavljena na renomiranom i uglednom auto magazinu AutoBild.

Nemačka je jedan od najvećih kupaca Dacia vozila, tako da se  informacija AutoBilda svakako ne može smatrati  neproverenom, jer jedan tako ugledan sajt i časopis ne bi nikad objavljivao lažne priče ovog tipa.

U svakom slučaju uskoro ćemo imati prilike da čujemo više o novom Loganu, kada će se sigurno i zvaničnici Renaulta oglasiti po pitanju cene i svega ostalog.