AIRBRUSH OSLIKAVANJE i farbanje Motocikala

Novi Sad

Adresa:
Mesto: Novi Sad
Telefon: 061/661-9131
Mobilni: 063/821-3928
Email: airsekus@nscable.net
Radno vreme: Od 0 do 24 časova

Zovem se Slavko Sekulić, rođen sam 1967. godine, živim i radim u Novom Sadu."Air Brush" tehniku oslikavanja upoznajem još 1991. godine. Od tada ova tehnika postaje sastavni deo moga života, a sam "vazdušni pištolj" nerazdvojni, mada jako zahtevan prijatelj. U isto vreme počinjem da se ozbiljno bavim i farbanjem motorcikala, njihovom rerstauracijom, a nešto kasnije i njihovim unikatnim farbanjem "styling" i oslikavanjem "custom painting".

Nakon više godina učenja i školovanja u oblasti koloristike i sistemima rada sa profesionalnim materijalima, farbanje i oslikavanje sam objedinio u celinu, što znači da se na jednom mestu dobija kompletno urađen posao i zagarantovan kvalitet.

Neslućene mogućnosti i primenljivost Air Brush-a kao tehnike, naterale su me da počnem sa oslikavanjem i bojenjem različitih objekata, predmeta i stvari.

Ima tu oslikanih i ofarbanih motorcikala, automobila, kamiona, aviona, bicikala, ambijentalnih slika, murala, raznih upotrebnih predmeta, nameštaja, reklamnih natpisa, tekstila, computera, mobilnih telefona, maketa, starina ...

http://www.airsekus.com