Dodatni bonus u FIAT-ovoj akciji “staro za novo” do kraja 2016.

By | 25/10/2016

Kompanija “Fiat Chrysler Automobili” Srbija izašla je pred kupce sa proširenom ponudom za sve kupce novih automobila ovog brenda, koja će važiti do kraja 2016. godine.

U okviru programa lojalnosti pod nazivom “Vernost se isplati”, kragujevački proizvođač nudi specijalni popust za kupovinu na kredit po principu “staro za novo”, pri čemu se mogu postići značajne uštede.

Ponuda predstavlja dodatni bonus ako se u zameni “staro za novo” koristi Fijatovo vozilo i to važi kako za vlasnike starih modela ovog proizvođača, tako i za one koji nisu vlasnici ali imaju dokaz, odnosno ovlašćenje da mogu da raspolažu automobilom koji daju u zamenu.

Dodatni bonus u FIAT-ovoj akciji "staro za novo" do kraja 2016.

Osnovna ideja kompanije je da, imajući u vidu kupovnu moć stanovništva u Srbiji, svojim kupcima koji su pre sedam godina putem kredita nabavili modele “Fiat Punto” ili “Zastava 10”, montirane u tadašnjoj “Zastavi”, sada pruži mogućnost da pod povoljnijim uslovima dođu do novog automobila.

Princip je da se stari automobil založi kao učešće u okviru kredita za kupovinu novog vozila iz Fijatovog proizvodnog programa, pru čemu, uz popuste, sada rata može biti i niža od one iz prvobitnog kredita.

Akcija funkcioniše tako što stari Fiat automobil dovezete kod nekog od ovlašćenih prodavaca ove kompanije koji proceni vrednost Vašeg vozila, a na tu vrednost se dodaje bonus od 1.300 ili 800 evra (zavisno od novog modela za koji ste se opredelili) i zbir te dve sume se uračunava kao učešće u kreditu za kupovinu novog vozila.

Konkretno, ako na primer založite stari “Punto Classic” čija je prosečna procenjena vrednost oko 2.500 evra, na kupovinu novog modela “Punto Easy” (redovna cena mu je 9.990 evra) dobijate bonus od 800 evra, pa ukupan popust u zbiru iznosi 3.300 evra, što znači da će novi automobil za Vas koštati 6.690 evra.

Slična računica za popust je i u slučaju izbora novog modela “Fiat 500L Pop” (redovna cena 10.990 evra), gde ćete uz iste uslove popusta (2.500 evra stari “Punto Classic” i 800 evra bonus), novi auto dobiti po ceni od 7.690 evra.

Najveći bonus od 1.300 evra dobija se za kupovinu novog “Tipo Easy” (redovna cena 12.490 evra), pa ćete po istom principu obračuna (stari “Punto Classic” 2.500 evra i bonus 1.300 evra) ovaj model novog automobila na kredit moći da kupite za 8.690 evra.

Program mogu koristiti i vlasnici Fijatovih vozila koja su uvezena, a ako želite da saznate koliki popust možete dobiti u ovoj akciji, dovoljno je da posetite lokalnog dilera Fiat automobila koji će izvršiti besplatnu procenu Vašeg starog vozila. Kako ističu iz ove kompanije, kod opredeljivanja za novi automobil u ponudi su svi modeli iz Fiat programa.